free counter easy
...
-n olvasnak most.

Hallgatókra Hangolva

Te is számítasz!

Utolsó hsz.-k

  • totya: Sziasztok! Teljesen véletlenül találtalak meg benneteket, nem vagyok BTK-s, de ELTE-s igen, és gra... (2008.06.13. 00:28)
  • havas henrik: hát, ez azért szoros volt! (2008.06.08. 17:47)
  • hyperboreios: Na, egy ember, aki végig is olvassa a PBÚ-t! :)) (2008.06.07. 15:52) "Történelmi esemény"
  • kudorfin: Érdekes hogy sokat boncolgatták a Ti szakmai kompetenciátokt... És a mostani karitanács-tagok komp... (2008.06.07. 13:40) "Történelmi esemény"
  • tk_anna: Nagy dolgot vittetek véghez! Le a kalappal. Gratulálok. Nem tudom kmiírta de az a 40% feletti támo... (2008.06.07. 13:37) "Történelmi esemény"
  • Utolsó 20

Csatlakozz az információkhoz

Kollégiumi Bizottság

2008.05.20. 20:59 | Csapat | 4 komment


Mint kari képviseletnek, egyik elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy továbbra is jó és szoros kapcsolatot ápoljunk a KolHÖK-kel . Biztosítani szeretnénk a KolHÖK tagjait támogatásunk felől, minden egyes bölcsész ügyet érintően, ahogyan eddig is tettük.

Nagy beruházások előtt áll egyetemünk, hiszen a PPP konstrukciónak köszönhetően az egyetem kollégiumai megújulnak. Ez plusz feladatot ró mind a KolHÖK-re, mind Bizottságunkra. Szeretnénk a költözés időszakát minél zökkenőmentesebbé tenni, hogy minél kevesebb gonddal járjon a pufferkollégiumokba való átköltözés, az ottani elhelyezés.   

Folytatni kívánjuk az Egyetemi Kollégium vezetésével való aktív kapcsolat fenntartását a hallgatók érdekeinek figyelembevételével.

Feladatunknak tekintjük a mindenkori elsős bölcsész kollégisták beilleszkedésének elősegítését mind kollégiumi, mind pedig egyetemi szinten. Már a gólyatáborban figyelemmel kívánjuk kísérni a kollégistákat, és az eddigi hagyományokat megtartva tájékoztatót tartani nekik az egyes kollégiumok elhelyezkedéséről és sajátosságairól. 

A Szakkollégiumokra nagyobb hangsúlyt kívánunk fektetni. Együttműködve a Kommunikációs Bizottsággal és a Belügyi, Szakos Képviseleti- és Tudományos Bizottsággal népszerűsíteni kívánjuk ezen kollégiumok tudományos programjait. Informálni a Tudományos Diákkörök képviselőit ezen lehetőségekről.

Segíteni kívánjuk a Diákbizottságokat, együtt működve a Kulturális Bizottsággal, a különböző pályázatok elkészítésében
Küldetésünk akkor válik teljesítetté, ha a kollégisták jórésze elégedett és bizalommal fordul hozzánk problémáival. Ezért kívánunk aktívabb kapcsolatot felvenni a hallgatókkal, illetve a Diákbizottságokkal, főleg azokban a kollégiumokban, ahol nagyobb részt bölcsészek laknak. Lehetőség szerint személyes találkozót szervezni, segíteni a problémák megoldását, pályázatok elkészítését. Nagyobb gond esetén továbbítani azokat a HÖK megfelelő szakbizottságai felé, vagy a KolHÖK testülete elé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://acsapat.blog.hu/api/trackback/id/tr15490802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ritus 2008.05.29. 01:17:32

Örülök, hogy legalább 1 BA-s van a csapatban!

Csapat 2008.05.29. 08:07:26

Ha jobban megnézed, láthatod, hogy nem csak egy BA-s van a csapatban.

sunyi 2008.06.02. 14:18:27

A másik csapatban meg három van.

sakura 2008.06.02. 15:58:20

Itt meg ha jól nézem kettő. A különbség egy. A ba-sok betanulnak, aztán mehet a menet! Úgyis átveszik az uralmat egy éven belül. :)
süti beállítások módosítása