free counter easy
...
-n olvasnak most.

Hallgatókra Hangolva

Te is számítasz!

Utolsó hsz.-k

  • totya: Sziasztok! Teljesen véletlenül találtalak meg benneteket, nem vagyok BTK-s, de ELTE-s igen, és gra... (2008.06.13. 00:28)
  • havas henrik: hát, ez azért szoros volt! (2008.06.08. 17:47)
  • hyperboreios: Na, egy ember, aki végig is olvassa a PBÚ-t! :)) (2008.06.07. 15:52) "Történelmi esemény"
  • kudorfin: Érdekes hogy sokat boncolgatták a Ti szakmai kompetenciátokt... És a mostani karitanács-tagok komp... (2008.06.07. 13:40) "Történelmi esemény"
  • tk_anna: Nagy dolgot vittetek véghez! Le a kalappal. Gratulálok. Nem tudom kmiírta de az a 40% feletti támo... (2008.06.07. 13:37) "Történelmi esemény"
  • Utolsó 20

Csatlakozz az információkhoz

Kulturális- és Sportbizottság

2008.05.20. 21:06 | Csapat | Szólj hozzá!



Kulturális feladatok


A pályázati lehetőségeket a továbbiakban is a korábbiakkal azonos módon és feltételekkel írjuk ki. Lehetőségeinkhez mérten a jövőben is kiemelten kívánjuk támogatni a hallgatók által szervezett, nagy érdeklődésre számot tartó közösségi-, tudományos- és sportkezdeményezéseket (SZHM – Szláv Hallgatói Magazin, Esélyegyenlőségi Sportnap).
Az elszámolási rendszer szigorításán az utóbbi időben igen sokat dolgoztunk:ennek meg is lett az eredménye, a hatékony szűrőként működő rendszeren a továbbiakban sem kívánunk változtatni; az el nem számolt pályázók továbbra sem nyújthatnak be újabb kérvényt bizottságunkhoz egészen a hiánypótlásig.
A Kar informatikai rendszerét figyelembe véve próbáljuk megtalálni annak lehetőségét, hogy a későbbiekben meghatározott feltételekkel a jelenlegi papiros űrlapok mellett biztonságos elektronikus úton is be lehessen nyújtani kulturális, illetve sportpályázatot.
A jövőben igyekszünk nagyobb hangsúlyt fektetni az ELTE BTK-tól teljesen vagy részben független, hasonló profilú pályázati lehetőségek szélesebb körben való ismertetésére (így például a kollégiumi bizottsággal együttműködve a kollégiumi programok megszervezését is támogatni fogjuk). Ennek érdekében a Kommunikációs Bizottsággal a továbbiakban még szorosabb együttműködésre törekszünk, ugyanakkor a tevékenységi kör különbözősége és összeférhetetlensége okán nem kívánjuk összevonni a Bizottságot a Belügyi Bizottsággal.

Sport


A Sportreferens jelenlegi feladatkörén, munkáján és célkitűzésein a továbbiakban sem kívánunk változtatni.
Az utóbbi évek nagy sikerrel megrendezett és sok érdeklődőt, sportolni vagy csak nézelődni vágyó hallgatót vonzó régi és újabb rendezvényeit (mint a Bölcsész Focibajnokság, Eötvös Rolando Garros Lábtenisz Bajnokság, Teremfoci Bajnokság etc.) a jövőben is megszervezzük. Terveink között szerepel, hogy a már létező, hagyományosnak mondható rendszeres sportrendezvényeken jobb körülményeket (például műfüves pálya) próbáljunk biztosítani a bölcsészhallgatóknak, így még egészségesebb és jobb minőségű sportolásra nyíljon lehetőségük. Az ELTE EHÖK Sportbizottságával együttműködve igyekszünk tovább szélesíteni az elérhető sportolási lehetőségek palettáját.
Pályázati kiírásainkkal továbbra is anyagi támogatást nyújtunk a sportolni vágyó hallgatóknak, csapatoknak, egyetemi szervezésű sportköröknek, diák-sportegyesületeknek. Célunk, hogy minél több egyetemi, országos és nemzetközi bajnokságon, megmérettetésen tudjanak részt venni – valamint azokra felkészülni – ezzel is öregbítve a Bölcsészettudományi Kar és az ELTE hírnevét.
A sportolási lehetőségekről, egyetemi sporteseményekről a faliújságokon illetve a honlapon széleskörű tájékoztatást nyújtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://acsapat.blog.hu/api/trackback/id/tr12490828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása